Lehoi txikia haserre dago - Billet, Marion; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Donostia] : Ttarttalo, 2018)
Kontakizun samur eta dibertigarriak, gure haurrei emozio handiak bizitzen eta partekatzen laguntzeko.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Petit lion est en colère
Datuak azaletik hartuak
Keywords: Lehoiak; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak