Gazela txikia beldur da - Billet, Marion; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Donostia] : Ttarttalo, 2018)
Kontakizun samur eta dibertigarriak, gure haurrei emozio handiak bizitzen eta partekatzen laguntzeko.
0-4 urte (urdina)
Petite gazelle a peur
Datuak azaletik hartuak
Keywords: Oreinak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak