Kroko txikia pozik dago / Marian Billet ; [itzultzailea, Aztiri] - Billet, Marion (Emozio handiak (Ttarttalo), 2018)
Kontakizun samur eta dibertigarriak, gure haurrei emozio handiak bizitzen eta partekatzen laguntzeko.