Erreaktiboak, produktuak eta soberakinak - Carpenter, Yuen-ying; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations (; [S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Erreakzio kimikoak lantzeko simulazioa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak