Presiopean - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Presioa, fluidoak eta dentsitatea lantzeko simulazioa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak