Maldaren adierazpen grafikoa - McGarry, Amanda; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Ekuazio linealen grafikoa lantzeko simulazioa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak