Maldaren adierazpen grafikoa / diseinua, Amanda McGarry ... [et al.] ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - McGarry, Amanda; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Ekuazio linealen grafikoa lantzeko simulazioa.