Jaurtigai-mugimendua / diseinua, Amy Rouinfar ... [et al.] ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Rouinfar, Amy; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Zinematika, aire-erresistentzia eta kurba parabolikoa lantzeko simulazioa.