Grabitatea eta orbitak - Rouinfar, Amy; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Indar grabitatorioa, mugimendu zirkularra eta astronomia lantzeko simulazioa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Astronomia; Curriculumeko baliabideak