Kable baten erresistentzia - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Erresistibitatea, erresistentzia eta zirukuituak lantzeko simulazioa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Elektrizitatea; Magnetismoa; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak