Ohm-en legea / diseinua, Michael Dubson ... [et al.] ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Ohm legea, zirkuitoak eta korrontea lantzeko simulazioa.