Circuit construction kit / diseinua, Amy Rouinfar ... [et al.] ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Rouinfar, Amy; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Serie-zirkuitoak, zirkuito paraleloa, Ohm legea, Kirchoff legea lantzeko simulazioa.