Fruta-arbola - Farkaschovsky, Anneliese; Matheis, Walter (Germany : Haba, 1986)
Joko kooperatibo honi esker: koloreak eta sinboloak ezagutzen eta izendatzen ikasiko duzu, taldeko sentipena garatuko duzu eta feinmotorik. Taldean lan eginda, jokalariak zuhaitzeko frutak biltzen saiatuko dira, beleak lapurtzea lortu baino lehen.1 eta 8 jokalari artean aritu daitezke.
3 eta 6 urte bitarteko haurrentzat (urdina)
Jokoaren arauak: euskaraz, españolez ingelesez, alemanez eta frantsesez
Keywords: Jolas didaktikoak