Fruta-arbola / [egilea, Anneliese Farkaschovsky ; irudiak, Walter Matheis] - Farkaschovsky, Anneliese (: Haba, 1986)
Joko kooperatibo honi esker: koloreak eta sinboloak ezagutzen eta izendatzen ikasiko duzu, taldeko sentipena garatuko duzu eta feinmotorik. Taldean lan eginda, jokalariak zuhaitzeko frutak biltzen saiatuko dira, beleak lapurtzea lortu baino lehen.1 eta 8 jokalari artean aritu daitezke.