Zer kontatzen duzu? Haur Hezkuntza 3 : matematika manipulatiboa - Todolí Bofí, Dolors; Chicote, Marta; Calzado Roldán, Mar; Galindo López, Mª Dolores; Infante Toro, Juanje; Villén Real, Alejandro; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabaleko Haur Hezkuntzako Zer kontatzen duzu? proiektu berriak Matematika manipulatiboa gerturatzen dizu. Honako hauek dira proiektuaren ezaugarrietako batzuk: -Ikaslearentzako materiala: karpeta eroso bat; 3 koaderno, matematikarekin pixkanakako lana egiteko; matematikako irudien liburua, matematikaren ikuspegitik mundua ezagutzeko eta ikusteko; eta manipulazio materiala, ikasketa dinamizatzeko, jolas magnetikoa, metroa, polikuboak, testura duten zenbakiak eta Tangram jolasa. -Ikasgelarako materiala: manipulazio materiala duen edukiontzia: jolas magnetikoa; polikuboak; metroa; testura duten zenbakiak; erregeletak, probabilitate jolasa, grafia numerikoko laminak; zuzen numerikoak; 1etik 100era arteko koadrantea; adimeneko bitak.
2018/03/20
HH 5 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak