Zer kontatzen duzu? Haur Hezkuntza 2 : matematika manipulatiboa - Todolí Bofí, Dolors; Calzado Roldán, Mar; Galindo López, Mª Dolores; Algueró Sosa, Judit; Gubianas, Valentí; Calvo, Mónica; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabaleko Haur Hezkuntzako Zer kontatzen duzu? proiektu berriak Matematika manipulatiboa gerturatzen dizu. Honako hauek dira proiektuaren ezaugarrietako batzuk: -Ikaslearentzako materiala: karpeta eroso bat; 3 koaderno, hiruhileko bakoitzeko bana; matematikako irudien liburua; eta manipulazio materiala ikasketa dinamizatzeko, jolas magnetikoa, testura duten zenbakiak, mateformak; eta markak dituen soka. -Ikasgelarako materiala: manipulazio materiala duen edukiontzia: jolas magnetikoa; mateformak, markak dituen soka; testura duten zenbakiak; erregeletak; probabilitate jolasa; grafia numerikoko laminak; 1etik 100era arteko koadrantea; zuzen numerikoa; adimeneko bitak.
2018/04/17
HH 4 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak