Zer kontatzen duzu? Haur Hezkuntza 1 : matematika manipulatiboa - Todolí Bofí, Dolors; Calzado Roldán, Mar; Galindo López, Mª Dolores; Varela, Ana; Calvo, Mónica; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabaleko Haur Hezkuntzako Zer kontatzen duzu? proiektu berriak Matematika manipulatiboa gerturatzen dizu. Honako hauek dira proiektuaren ezaugarrietako batzuk: -Ikaslearentzako materiala: karpeta eroso bat; 2 koaderno, matematikan barneratzen hasteko, matematikako irudien liburua, matematikaren ikuspegitik mundua ezagutzeko; eta manipulazio materiala ikasketa dinamizatzeko, jolas magnetikoa, testura duten zenbakiak eta botoi matematikoak. -Ikasgelarako materiala: manipulazio materiala duen edukiontzia: jolas magnetikoa; botoi matematikoak, testura duten zenbakiak; probabilitate jolasa; grafia numerikoko laminak; 1etik 100era arteko koadrantea; zuzen numerikoa; adimeneko bitak.
2018/03/02
HH 3 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak