Maldan goiti eta behetiko kontuak / egileak, Labrit Multimedia; sustatzailea, Malerrekako Mankomunitatea; elkarrizketak, Maite Lakar; off ahotsa, Iratxe Eizagirre - Lakar, Maite; Eizagirre, Iratxe (: Malerrekako Mankomunitatea, 2019)
Dokumental honen bitartez Malerreka, Bertizarana, Basaburu Txikia eta Sunbillako sehaskan sartzera gonbidatzen gaituzte. XX. mandean bertako ohiturak, lanbideak, sinesmenak eta bizimodua nolakoak ziren kontatzen duten 56 lagun elkarrizketatu dituzte