21. Korrika - Klika : unitate didaktikoak / AEK (AEK, 2009)
Klika da konpromisoa. Klika da aukera, hautua egitea. Klika euskara. Klika ikastea, erabiltzea, jauzi egitea. Klika komunitatea, hizkuntza, kultura. Klika etorkizuna, beste aro bat, Euskal Herria. Klika nigan, klika zugan, klika gugan. Klika euskara gozoa, urrut ikimilikiliklik! Klika-soinuaz, dantzatu euskaraz. Klika ahobizi edo klika belarriprest. Klika elikatzeko, hazteko, konprometitzeko. Klika gure aukera. Klika AEK. Klika Korrika.