Euzko Jaurlaritzaren funtsa (1936-1979) : historia eta edukia - Arrieta Alberdi, Leyre; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; HAEEko Itzulpen Zerbitzu Ofiziala (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2011)
Argitalpen honek Euzko Jaurlaritzaren Funtsaren (12 sail eta 6 ordezkaritza) historia, antolamendua, dokumentu motak eta edukia jasotzen ditu. 2009. urtera arte Abertzaletasunaren Agiritegian gordeta egon zen Euzko Jaurlaritzaren Funtsaren historia eta edukiari buruzko analisiaren emaitzak batzen dituen argitalpena. Funtsaren beraren bilakaera aztertzen da baita funtsa antolatzeko erabilitako irizpideak, bere dokumentu-motak eta edukia ere.
Bibliografia: 71-74 or.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Euskadi -- -Politika eta gobernua; Monografiak; Baliabide digitalak