Komunikari 6 [lan-koadernoa] : letra larrien irakurketa eta idazketa / Sheila Boza [et al.] ; barruko marrazkiak, Marta Antelo [et al.] ; itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak - Garmendia Alberdi, Ane; Boza, Sheila; Esteller, Gemma; Paüls, Pilar; Sastre, Sandra; Antelo, Marta; Cabrol, Marta; Caussa, Ona; Cuxart, Bernadette (: Ibaizabal, 2018)
Komunikari proiektua Haur Hezkuntzako bigarren etapako haurrei irakurketaren eta idazketaren ikaskuntza prozesuan laguntzeko sortutako ikasmateriala da. Koadernoetako bakoitzean era askotako jarduerak aurkezten dira,mailaz maila lantzeko moduan antolatuta: grafismoa, petzepzioa, irakurketa, idazketa, ahozko adierazpena. Halaber, jarduera koadernoa ipuin herrikoi batekin lagunduta doa.