Komunikari 4 [lan-koadernoa] : letra larrien irakurketa eta idazketa - Garmendia Alberdi, Ane; Boza, Sheila; Esteller, Gemma; Paüls, Pilar; Sastre, Sandra; Antelo, Marta; Cabrol, Marta; Caussa, Ona; Cuxart, Bernadette; Rosetta Testu Zerbitzuak; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Zaragoza : Ibaizabal, 2018)
Komunikari proiektua Haur Hezkuntzako bigarren etapako haurrei irakurketaren eta idazketaren ikaskuntza prozesuan laguntzeko sortutako ikasmateriala da. Koadernoetako bakoitzean era askotako jarduerak aurkezten dira,mailaz maila lantzeko moduan antolatuta: grafismoa, petzepzioa, irakurketa, idazketa, ahozko adierazpena. Halaber, jarduera koadernoa ipuin herrikoi batekin lagunduta doa.
Hiru txerrikumeak / ustez J. Jacobsena den ipuinaren moldaketa ; [marrazkiak, Bernadette Cuxart] ; [itzulpena, Ane Garmendia Alberdi, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak]
2018/03/05
HH 4 urte
Keywords: Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak