Komunikari 2 [lan-koadernoa] : letra larrien irakurketa eta idazketa - Garmendia Alberdi, Ane; Boza, Sheila; Esteller, Gemma; Paüls, Pilar; Sastre, Sandra; Antelo, Marta; Cabrol, Marta; Caussa, Ona; Rius, Roser; Rosetta Testu Zerbitzuak; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Zaragoza : Ibaizabal, 2018)
Komunikari proiektua Haur Hezkuntzako bigarren etapako haurrei irakurketaren eta idazketaren ikaskuntza prozesuan laguntzeko sortutako ikasmateriala da. Koadernoetako bakoitzean era askotako jarduerak aurkezten dira,mailaz maila lantzeko moduan antolatuta: grafismoa, petzepzioa, irakurketa, idazketa, ahozko adierazpena. Halaber, jarduera koadernoa ipuin herrikoi batekin lagunduta doa.
Erpurutxo / ipuin herrikoi baten moldaketa ; [marrazkiak, Roser Rius] ; [itzulpena, Ane Garmendia Alberdi, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak]
2018/03/05
HH 3 urte
Keywords: Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak