Sorbaruk ez du harririk nahi - Santisteban, Karlos; Barredo, Pablo (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2006)
Niri izugarri gustatzen zait harriekin jolastea. Egia esan gauza askorekin jolastea gustatzen zait: panpinekin, puzzleekin, bideojokoekin... Edozein gauzarekin ondo pasatzen dut... Bai horixe. Edozein gauzarekin moldatzen naiz ondo pasatzeko. Baina jostailurik ez dudanean, etxetik kanpo, batez ere harriekin jolastea atsegin dut. Hori bai polita! Egun batean egunkarian argazki bat ikusi eta harriturik gelditu nintzen. Argazkiaren azpian bazegoen zerbait idatzita. Irakurri egin nuen: "Sorbaru harrobian lanean".
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Jostailuak; Behartasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak