Iruñeko harresia - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Ehun urte beteko dira uztailaren 25ean Iruñeko harresien lehenbiziko harria bota zutela. 400 urteko gotortzearekin bukatu zen, eta hiriburu gisa garatzen hasteko ezinbestekoa izan zen eraisketa.
Keywords: Baliabide digitalak; Harresiak; Iruñea -- Historia; Erreferentzia-materialak; Mapak eta horma-irudiak