Emakumeak politikan : parte hartzea sexuaren arabera 1980-2016 aldian - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Emakumeek politikan duten rolaz hausnartu dute Eusko Legebiltzarreko legealdi berrian izango diren alderdietako bost kidek; lortutakoa aitortu arren, autokonplazentzia gainditzeaz aritu dira, eta egunerokoan aurkitu dituzten estereotipoak eta zailtasunak xehatu dituzte legebiltzarrean bertan.
Keywords: Emakumeak eta politika; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Mapak eta horma-irudiak