Emakumeak politikan : parte hartzea sexuaren arabera 1980-2016 aldian / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Emakumeek politikan duten rolaz hausnartu dute Eusko Legebiltzarreko legealdi berrian izango diren alderdietako bost kidek; lortutakoa aitortu arren, autokonplazentzia gainditzeaz aritu dira, eta egunerokoan aurkitu dituzten estereotipoak eta zailtasunak xehatu dituzte legebiltzarrean bertan.