Sirabun 2 urte : proposamen didaktikoa - Chicote, Marta; Corrales Peral, Rosa María; Gómez, Nacho; Iglesias Iglesias, Rosa María; Justo de la Rosa, Marisol; Ordoñez, Miguel; Sánchez Cordero, María Teresa; Calvo, Mónica; Corrales Peral, Manuela; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2017)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+, eboluzioaren etapak eta alerta seinaleak, goiztiartasuna haur hezkuntzako lehen zikloan, egokitzapen aldia 1. ARDATZA: Gorputza, familia eta etxea. Ingurunea, jaiak eta egun bereziak Eranskina 2. liburukia 2. ARDATZA: kalea, garraiobideak eta komunikabideak Ingurunea, jaiak eta egun bereziak 3. ARDATZA: animaliak, landareak eta paisaia Ingurunea, jaiak eta egun bereziak. Ikasturte amaiera.
2017/09/18
2017/12/12
2 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2018ko deialdia)
2017/12/12
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak