Sirabun 2 urte : proposamen didaktikoa / egileak: Rosa María Iglesias Iglesias ... [et al.]; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ; ilustrazioak, Monica Calvo, Nacho Gómez, Marta Chicote, Miguel Ordoñez] - Chicote, Marta; Corrales Peral, Rosa María; Gómez, Nacho; Iglesias Iglesias, Rosa María; Justo de la Rosa, Marisol; Ordoñez, Miguel; Sánchez Cordero, María Teresa; Calvo, Mónica; Corrales Peral, Manuela (EIMA 1 (2018ko deialdia), 2017)
1. liburukia: Nola erabili proposamen didaktiko hau? Sirabun, oinarri metodologikoak, berrikuntza+, eboluzioaren etapak eta alerta seinaleak, goiztiartasuna haur hezkuntzako lehen zikloan, egokitzapen aldia 1. ARDATZA: Gorputza, familia eta etxea. Ingurunea, jaiak eta egun bereziak Eranskina 2. liburukia 2. ARDATZA: kalea, garraiobideak eta komunikabideak Ingurunea, jaiak eta egun bereziak 3. ARDATZA: animaliak, landareak eta paisaia Ingurunea, jaiak eta egun bereziak. Ikasturte amaiera.