Baratzea : ereingaraia da 5 urte. - Jiménez Quinto, Laura; Vicente Lucerga, Antonio; Todolí Bofí, Dolors; Arnau Ardid, David; García Magaldi, Adriana; Mancheño González, Raquel; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Zaragoza : Ibaizabal, 2017)
Karpeta honek jasotzen du: ikaslearen laneko koadernoa, informazio liburua, narrazio ipuina, familiarentzako eskutitza eta material espezifikoaren laminak
2017/05/17
HH 5 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak