Baratzea : ereingaraia da 5 urte. / egileak, Dolors Todolí Bofí, Laura Jiménez Quinto ; kolaboratzailea, Raquel Mancheño, Antonio Vicente ; marrazkiak, Adriana García Magaldi, David Arnau ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak - Jiménez Quinto, Laura (Ikusten? (Ibaizabal), 2017)
Karpeta honek jasotzen du: ikaslearen laneko koadernoa, informazio liburua, narrazio ipuina, familiarentzako eskutitza eta material espezifikoaren laminak