Katakonba berria - Doyle, Arthur Conan, Sir (1859-1930); Bilbao-Goioaga, Oskar (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2006)
Liburu honetan Sir Arthur Conan Doyle-ren misteriozko bi ipuin bildu ditugu. Bertan Sherlock Holmes ikerlariaren sortzaileak maisuki erabiltzen ditu bere ohizko baliabideak: izua, beldurra eta jakinmina, besteak beste.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Misterioa; Euskara -- Irakurgaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak