Katakonba berria / Arthur Conan Doyle ; moldapena eta lan orriak, Oskar Bilbao-Goyoaga - Doyle, Arthur Conan, Sir (1859-1930) (Mikoleta (Desclée de Brouwer), 2006)
Liburu honetan Sir Arthur Conan Doyle-ren misteriozko bi ipuin bildu ditugu. Bertan Sherlock Holmes ikerlariaren sortzaileak maisuki erabiltzen ditu bere ohizko baliabideak: izua, beldurra eta jakinmina, besteak beste.