Dragoiak : gazteluan goiko puntan 3 urte. / egileak, Dolors Todolí Bofí, Laura Jiménez Quinto ; kolaboratzailea, Carolina Lesa-Brown ; marrazkiak, Moni Pérez. David Arnau, José Zazo, Albertoyos, Carmen Martín ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak - Todolí Bofí, Dolors (Ikusten? (Ibaizabal), 2017)
Karpeta honek jasotzen du: ikaslearen laneko koadernoa, informazio liburua, narrazio ipuina, familiarentzako eskutitza eta material espezifikoaren laminak