Txantxariak basoan / Urtxintxa Aisialdi Eskola (Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa, 2017)
"Txantxariak Basoan" 4 DVDz osaturiko argitalpena da. DVD bakoitzean, Txantxarien bizipen desberdinak ikusi eta entzun daitezke. Oraingo hontan, Urargizaratxo zelaietik. DVD bakoitzean, hiru kapitulu desberdin ikus daitezke. Txantxariak dira kapitulu bakoitzean bidelagun, esperientzia eta atal anitzekin tartekatuz. Erabiltzaileak kapituluak menu nagusi batean sailkatuak aurkituko ditu. Banaka ikusteko, edo osorik ikusteko aukerarekin. Etxean, autoan, familian... ikusteko edukiak dira, bertan haurren heziketaren ikuspegitik kalitatezko edukiak ikus daitezkeelarik.