Musua - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Bilbao, Leire; Zabala, Xabier; Mutuberria, Maite (Lasarte-Oria : Katxiporreta, 2018)
"Musua" disko liburuak 12 kantu eta 12 kontu-kantu jasotzen ditu, Leire Bilbaok eginak eta Xabier Zabalak musikatuak.
Hau poza! ; Oles, oles ; Zomorro, mozorro ; Kilkerraren gau kantua ; Joaldunak ; Sua ; Musua ; Animen gaua ; Mari Domingi ; Eguraldia ; Olentzero eta astoa ; Olentzero, salda bero!