Musua / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; Xabier Zabala, musika ; Leire Bilbao, hitzak eta kontukantuak ; irudiak, Maite Mutuberria - Bilbao, Leire; Zabala, Xabier; Mutuberria, Maite (Katxiporreta, 2018)
"Musua" disko liburuak 12 kantu eta 12 kontu-kantu jasotzen ditu, Leire Bilbaok eginak eta Xabier Zabalak musikatuak.