Frutak eta barazkiak - Iossa, Federica; Watson, Hannah; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (San Sebastián : Ttarttalo, 2018)
Ikusi hazi bat nola bilakatzen den fruta heldu, ikasi tomatea zergatik ez den barazkia, eta bete berotegi bat, nekazari-azoka bat eta baratze bat 150etik gora eranskailu politekin.
0tik 4 urtera