Frutak eta barazkiak / ilustrazioak, Federica Iossa ; testua, Hannah Watson ; diseinua, Yasmin Faulkner eta Francesca Allen ; [itzulpena, Amets Santxez, Bakun Itzulpen Zerbitzuak] - Iossa, Federica (Ttarttalo, 2018)
Ikusi hazi bat nola bilakatzen den fruta heldu, ikasi tomatea zergatik ez den barazkia, eta bete berotegi bat, nekazari-azoka bat eta baratze bat 150etik gora eranskailu politekin.