ZTIM jarduerak : zientzia, teknologia, ingeniaritza, matematika - Hutchinson, Sam; Bruzzone, Catherine; Jacoby, Jenny; Barker, Vicky; Arratibel, Miren (Donostia : Ttarttalo, 2018)
ZTIM laburdura bat da. "zientzia, teknologia, ingeniaritza eta matematika" hitzen hasierako letrek osatutakoa. Lau arlo horien artean oso lotura estua dago, eta ingeniariek ezingo lukete lanik egin zientzia, teknologia eta matematikarik gabe. Matematika eta zientzia dira ingeniariek problemak ebazteko eta makinak sortzeko erbiltzen dituzten tresnak. Ingeniariek arreta berezia jartzen diete zientzietan egiten diren aurkikuntzei eta, horietan oinarrituta, tresan berriak sortu eta irtenbidea bilatzen diete aurrez ezin konponduzkoak ziren problemei. Liburu honek ZTIM arloko gaiei buruzko jakin-mina sortuko die haurrei. Ikasle txikiek hainbat gauza ikasiko dituzte beren inguruko munduari buruz, eta agian, egunen batean beren kabuz asmakizunen bat egiteko inspirazioa ere emango die.
STEM activity book
Keywords: Zientzia- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Matematika- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Teknologia- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingeniaritza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak