Larunbata - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2018)
Familia ugaria dauka amona Fatoumatak; kide bakoitzak musika-tresna bana hartuta, kantu kantari pasatzen dituzte larunbatak.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak