Larunbata / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2018)
Familia ugaria dauka amona Fatoumatak; kide bakoitzak musika-tresna bana hartuta, kantu kantari pasatzen dituzte larunbatak.