Arbi eta denboraren makina - Burguera, Iker; Ganem, Tony; Flemming, Emma ([S.l.] : Iker Burguera, 2017)
Udaberriaren hasiera da arbilandian, baina ez dago fruta berririk basoan. Arbi zaldun ausartak eta bera lagun-minak aurkitzen du zergatia: Gizakiak lantegiak eraikitzen ari dira, basoa suntsitzen eta ibaia kutsatzen ari dira.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zaldunak eta zalduntza- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Herensugeak; Kutsadura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak