Arbi eta azti misteriotsua - Burguera, Iker; Ganem, Tony; Flemming, Emma ([S.l.] : Iker Burguera, 2017)
Kolore eta emozio guztiak desgertu dira Arbilandian. Arbi, zaldun ausartak eta bere lagun-minak, arbilandiara koloreak eta emozioak bueltatzeko plan bat antolatzen dute. Hau lortzeko, mutur txakurra, arin katua, bixkor dortoka eta drako dragoiak arbi lagundu beharko dute Delmer aztiaren kontra borrokatuz
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zaldunak eta zalduntza- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Magoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak