Arbi eta azti misteriotsua / egilea, Iker Burguera ; ilustratzailea, Tony Ganem ; ipuina, Emma Flemming, Iker Burguera ; software garapena, EducaReality - Burguera, Iker (Iker Burguera, 2017)
Kolore eta emozio guztiak desgertu dira Arbilandian. Arbi, zaldun ausartak eta bere lagun-minak, arbilandiara koloreak eta emozioak bueltatzeko plan bat antolatzen dute. Hau lortzeko, mutur txakurra, arin katua, bixkor dortoka eta drako dragoiak arbi lagundu beharko dute Delmer aztiaren kontra borrokatuz