Arbi eta Drako herensugea / egilea, Iker Burguera ; ilustratzailea, Tony Ganem; ipuina, Emma Flemming, Iker Burguera ; software garapena, EducaReality - Burguera, Iker (Arbi ;, 2017)
Iker Burguerak errealitate areagotuan eta errealitate birtualean oinarritutako liburuak garatzen ditu. Errealitate areagotuko teknologiari esker, "Arbi" liburuko pertsonaiak mugimenduan ikus daitezke mugikor edo tabletean, www.arbibook.com webgunean horren inguruko argibideak ematen dira. Lehen liburu honetan talde-lana, sormena eta enpatia lantzen dira pertsonaiekin.