Altzoko Handia eta Kutixiren pianoa - Izagirre, Koldo; Irrimarra (Donostia : Erein, 2018)
Handia filmak zabaldu zuen jendartean Migel Joakin Eleizegiren fama, gigantismo gaixotasuna izan zuen gazte bat, 2 metro eta 41 zentimetro neurtzera iritsi zena. Altzoko Handia deitzen zioten, herri hartan jaioa baitzen, eta izen hori jarri diogu haurrei zuzendutako literatur bilduma honi, pertsonaia hori izango duelako protagonista. Aurreneko bi izenburuak dira Altzoko Handia eta Kutixiren gezurrak eta Altzoko Handia eta Kutixiren pianoa, album formatuan argitaratuak, Koldo Izagirreren testu poetiko eder banarekin eta Irrimarrak sentsibilitate handiz irudietan emanak.
3-8 urte (urdina)
Keywords: Erraldoiak; Euskal kultura; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura