Kakari buruz dakidan guztia - Copons, Jaume; Galí, Mercè; Arrula Ruiz, Garazi (Tafalla : Txalaparta, 2019)
Zergatik da liburu hau hain berezia? Oso gauza garrantzitsuari buruzkoa delako, halakoa ez dirudien arren. Gauza hori zuk eta biok egiten dugu, eta gurasoek, amona-aitonek, lagunek... Guztiok egiten dugu, eta horregatik da unibertsala! Gehiago jakin nahi? Zabaldu liburua, eta kontatuko dizut... KAKARI BURUZ DAKIDAN GUZTIA
3 urtetik aurrera (urdina)
Tot el que sé de la caca
Keywords: Ipuin eskatologikoak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura