Kakari buruz dakidan guztia / [testua, Jaume Copons ; irudiak, Mercé Galí ; itzulpena, Garazi Arrula Ruiz] - Copons, Jaume (Txo! (Txalaparta), 2019)
Zergatik da liburu hau hain berezia? Oso gauza garrantzitsuari buruzkoa delako, halakoa ez dirudien arren. Gauza hori zuk eta biok egiten dugu, eta gurasoek, amona-aitonek, lagunek... Guztiok egiten dugu, eta horregatik da unibertsala! Gehiago jakin nahi? Zabaldu liburua, eta kontatuko dizut... KAKARI BURUZ DAKIDAN GUZTIA