Burua auzoan - Vidal, Séverine; Comins, Pauline; Garikano, Anton ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Albertek irudimena oso garatuta dauka, hain garatuta non beti daukan "burua auzoan" galduta. Irudimen horri esker asteko egun bakoitzean abentura bat biziko du, bere lagun Ana bidaide duela.
6 urtetik aurrera (urdina)
Ma tête ailleurs
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Dibertsitatea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak